Coatings en verven voor anticorrosie, vloeibare waterdichting, anti-carbonatatie en weerstand tegen slijtage (beton en vloeren)

Producten in de kijker

Made in Belgium

Single Coating System
Éen Product Systeem

Watergedragen coatings

RD COATINGS is het assortiment van technische producten van verffabrikant Dothée S.A. Het is uitsluitend samengesteld uit hoogwaardige coatings op waterbasis die voornamelijk worden gebruikt voor ANTICORROSIE, BETONBESCHERMING en WATERDICHTING.

 

Het assortiment bestaat uit veel Single Coating System producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de bescherming van infrastructuren, industriële installaties en apparatuur, gebouwen en hun omhulling.

Producten met de markering  worden over het algemeen in slechts twee lagen aangebracht, waarbij geen primer of afwerking nodig is! Ze zijn speciaal samengesteld om gemakkelijk aan te brengen te kunnen worden, zijn veilig en zeer efficiënt. Slechts één van deze producten kan traditionele systemen vervangen die bestaan ​​uit meerdere producten (primer, tussenlaag en finish) en lagen.

Onze komende beurzen

Laatste nieuws

  0
 • RD-EDECK SLURRY
  09-06-2022

  De makkelijkste en snelste manier om oppervlakken te beschermen tegen zware slijtage voor binnen en buiten!

  Meer lezen
 • 1
 • RD-Monoguard & RD-Hydrograff HP: de winnende combinatie
  20-10-2021

  Het RD-Monoguard & RD Hydrograff HP-systeem combineert uitzonderlijke hechtingseigenschappen met een zeer hoge weerstand tegen corrosie, slijtage en abrasie.

  Meer lezen